BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
Utilizator:   
Parola:   
Link-uri utile

Unul din cele mai utile link-uri, unde ne puteti spune ideile, sugestiile, criticile dumneavoastra sau puteti pur si simplu cere ajutorul este cel al blogului nostru: activeict.blogspot.com. Puteti vedea cateva imagini prezente mai jos. Speram sa va placa si sa il gasiti util.

  

TIC (Tehnologia Informatiei si a Comunicatiei) este punctul de interes in parteneriatul creat in cadrul acestui proiect. Mai precis, scopul final este de a deschide o poarta catre cunoasterea si folosirea TIC de catre persoanele care nu au avut accces la aceasta pana acum.

Deoarece pot fi obstacole : lipsa de experienta in domeniu, lipsa de interes sau pur si simplu frica de tehnologie, organizatiile care se implica in acest domeniu au dezvoltat concepte pedagogice, metodologii si management in activitati, proiecte si cursuri.

         Vizitati Blogul nostru.                                                               

 

 

 


Iata cateva idei ce vi s-ar putea para atractive:      

Nu ezitati sa vizitati un site complet romanesc, cu idei si sugestii in ceea ce priveste tratamentele naturiste. Interviuri inedite cu vedetele de altadata. Click pe poza pentru a ajunge la destinatie


 Aici puteti gasi retete culinare atat traditionale cat si retete apartinand altor culturi. Nu ezitati sa incercati acasa si sa va delectati cu delicatesele descrise in detaliu pe acest site.

Facand click pe poza, puteti ajunge direct pe site unde puteti sa explorati nenumaratele retete culinare.

   Daca nu sunteti inca satisfacuti, puteti alege numai retete traditionale, facand click pe imaginea de mai jos.


Pagina principala Ghiduri Recomandari Link-uri utile Contact
Powered by JointSolutions